Google Ranking & Advertisement

Je hebt een mooie étalage gebouwd en de winkel is ook zo goed als af. We zijn online! Maar waar blijven mijn bezoekers?

funnelytics

De straat 
van jouw online winkel 

Een SEO specialist. Heb ik die echt nodig?
Wanneer je winkel klaar is voor verkopen, heb je een straat, die leidt naar je winkel nog wel nodig. Wellicht heb je al een straat aangelegd, maar zijn er nog veel te veel obstakels op de weg die de toegang tot jouw winkel beperken of zelfs volledig afsluiten. Verdiep je eens in wat de exacte functie van jouw website of shop zou moeten zijn en analyseer daarna of je online winkel hier aan voldoet. Zal een SEO specialist toch niet zo’n gek idee zijn?

Google Ranking
Hoe werkt het?

Het staat voor de positie die jouw website in de zoekresultaten van Google heeft. Hoe beter je scoort in Google, hoe groter het aantal bezoekers zal zijn dat je aantrekt.
Waardevolle content schrijven staat op nummer 1, maar de website moet ook technisch goed in elkaar zitten, want hoe sterk je content ook is, zonder de juiste technische instellingen kan dit zelfs waardeloos worden voor SEO. Heel belangrijk is namelijk dat de zoekmachines van Google weten dat jij bestaat. Jouw website moet “geïndexeerd” kunnen worden voordat deze verschijnt in de zoekmachines.

Een prachtig extra middel die wij gebruiken om jouw winkel goed te laten presteren is SERanking.

Advertisement
Biedingen en conversies

Lage kosten, hoge conversiewaarde. Dat wil iedereen! Dat is toch altijd wat lastiger dan je denkt. Dit hangt af van een aantal factoren, o.a: Hoe scoor je organisch in google?  Is je website dusdanig ingericht om verkopen te genereren? Voldoet de content van je advertenties aan de behoefte van jouw potentiële klanten? Na deze stappen kun je gaan kijken wat een “lead” kost en wat je conversie uiteindelijk oplevert. Het is een kwestie van meten, meten en meten.

Wil je écht NEXT LEVEL? Het bouwen van een live digitaal spinnenweb, de zogenoemde “funnel”. Wil je hier meer over weten? Neem hier contact op!

Hoe functioneel is jouw website voor je klanten? Bekijk het hier

Een ervaren stratenmaker nodig?